Няма момиче на света, което да не е чувало поне

...
 
Няма момиче на света, което да не е чувало поне
Коментари Харесай

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

 

Няма момиче на света, което да не е чувало най-малко един път някое момче да я назовава, че е сладка. И това е толкоз сладко! Тези момчета, които вършат сходен комплимент, тъй като напълно умерено можем да го назовем комплимент, желаят да кажат доста неща на това момиче.

Приятно е да чуем по какъв начин изричат благи думи за нас. Но и много постоянно, ние се чудим дали тези думи са откровени и има ли задни мисли зад тях? Защо той ще споделя нещо благо за нас, в случай че не желае нищо в подмяна? Или пък девойките, които са неуверени в себе си, в никакъв случай не имат вяра изцяло в искреността на похвали. Те постоянно си мислят, че момчето против тях ги лъже. Но за какво му е да го прави? Може би той те вижда по различен, друг метод, по който ти самата не успяваш да се погледнеш. Най-вероятно той  е притеглен от това по какъв начин изглеждаш. Въпреки това той също е притеглен от твоята персона и темперамент, което ускорява още повече благосклонностите му към теб.

Ето какво значи, когато той ти каже, че си сладка.

Смята, че не си красива единствено външно

Когато той те назова сладка, желае да ти каже, че освен те харесва по какъв начин изглеждаш, само че и харесва твоята същина. Той те намира за красива и от вътрешната страна, което може единствено и само да те радва. Защото красиви дами има по път и над път, само че какъв брой от тях са с красива душа? Душата е тази, която не се трансформира. Кожата остаря, трансформира се с годините външността на жена. Но нейното сърце в никакъв случай не остарява.

За него ти си страховит и въодушевяващ човек. За него ти си забавна персона, с която обича да прекарва времето си и да беседва на всевъзможни тематики.

Харесва характера ти

Външността е доста елементарно да бъде харесана. Но сложната част е характерът и неговите особености. Когато той ти каже, че си сладка, това значи, че харесва също и твоя темперамент и метода ти на държание. Той харесва по какъв начин се държиш, по какъв начин мислиш и по какъв метод гледаш на живота. Смята всичко в теб за привлекателно – фантазиите ти, заниманията ти, метода ти на говорене.

Обожава да бъде към теб, тъй като го караш да се усеща радостен и благополучен. Обикновено, когато е притеглен единствено и само от външната ти хубост, той ще ти каже, че си „ красива “. Но, когато употребява думата „ сладка “, това е доста повече от външно привличане.

Иска да бъде твое гадже

Когато той ти каже, че си сладка, евентуално си е фантазирал за всички сладки неща, които бихте създали, в случай че бяхте двойка. Това е явен знак, че той се интересува по-сериозно от теб и желае да бъдеш негово гадже.  Той е замаян от твоята хубост, само че също по този начин е необикновено удивен от  личността ти. Иска да бъде твое гадже, тъй като харесва всичко в теб и не намира по-подходящ човек за него от самата теб.

Флиртува с теб

Невъзможно е да пропуснем и тази дребна, само че явна детайлност. Когато той стартира да ти прави похвали, които не включват единствено една дума, само че и пояснения за какво те намира за такава, най-вероятно стартира да флиртува с теб. Само че и той самият се тормози, както и ти. Не бързай да му отвръщаш, а го изслушай до дъно какво желае да ти каже. Мъжете не са най-хубави в думите, само че пък демонстрират с дейности желанията, които имат към една жена.

Забавно му е с теб

Няма по-приятна компания от тази на сладко и благо момиче, което знае по какъв начин да се забавлява и по какъв начин да предава позитивната си сила на хората, които са около нея. Никой не харесва надменни дами, с които не може да се беседва. Няма нищо по-отблъскващо от това. Но пък друго си е благото и възпитано момиче, с което постоянно ще ти бъде занимателно и ще оправи твоето въодушевление, даже и да го нямаш сега. Той се любува, когато прекарва времето си с теб, тъй като ти го караш да се усеща спокоен и благополучен. А какво по хубаво от това?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР